EEN PERSOONLIJKE INTRODUCTIE

Welkom in de digitale omgeving van stedenbouwkundig- en architectenbureau JURY! Na een intensieve en mooie start van mijn carrière bij enkele gerenommeerde bureaus heb ik de knoop doorgehakt en is het tijd voor de volgende stap in mijn loopbaan op weg naar het verwezenlijken van een droom.

Per juli 2016 is JURY! opgericht en gevestigd te Maassluis; mijn ‘hometown’. Met JURY! streef ik er naar om met elkaar een mooiere wereld voor ons te ontwerpen en realiseren. Dit wil ik op mijn eigenwijze en eigen wijze doen.  Wat dit inhoudt, hoe en waarom is allemaal terug te vinden op deze plek.

Een belangrijke factor in de oprichting is project genaamd HOUSE 008. Mede door het vertrouwen dat mij werd gegund door Frank en Sandra, maakt het bureau een vliegende start. HOUSE 008 is eveneens terug te vinden op deze plek, net als eventuele nieuwe ontwikkelingen waarvan er al een aantal in de lucht hangen.

Wees Welkom

Rob Reintjes