JURY! maakt stappen in Wilgenrijk Maassluis

In 2017 werd House 008, de eerste woning van de hand van JURY! in Wilgenrijk Maassluis, opgeleverd. Recentelijk zijn daar twee nieuwe woningen aan toegevoegd: villa 44 en villa 45. Beide projecten hebben ieder een eigen kenmerkende stijl en zijn een opvallende verschijning in de wijk. Nog even tot het voorjaar en dan kunnen de foto’s gemaakt worden gemaakt en zullen deze verschijnen op de website!

Ook is de bouw gestart van de eerste volledig in kruis gelamineerd houten (CLT) woning in Wilgenrijk, net zoals die van Villa 62. Daarnaast zijn er verschillende projecten in opdracht, die ook binnenkort gepubliceerd gaan worden op de site.

Vanaf deze week zijn er in Wilgenrijk weer nieuwe kavels beschikbaar gekomen. Speciaal voor Wilgenrijk hebben wij, van origine een Maassluis-bureau, speciaal voor ‘ons’ Maassluis een one-pager in elkaar gezet. Hier ziet u kort en bondig hoe wij jullie als toekomstige bewoners van het Wilgenrijk kunnen helpen bij het realiseren van jullie exclusieve droomhuis.