JURY! wint architectenselectie voor nieuw Werkcafé in het stadhuis van Maassluis

Eerder waren wij al erg verheugd met de uitnodiging van de gemeente om het op te mogen nemen tegen twee andere mooie en gerenommeerde architectenbureaus. Waarbij de opgave voor de architectenselectie het maken van een ontwerp voor een nieuw Werkcafé in het stadhuis van Maassluis was.

Trots en roots

Onlangs kregen wij hier op kantoor in de vroege ochtend een telefoontje van de gemeente Maassluis. Wij kregen te horen dat wij met team JURY! het winnende ontwerp hebben aangeleverd voor een nieuw Werkcafé in het stadhuis van Maassluis. Als jong stedenbouwkundig- en architectenbureau zijn wij ontzettend trots op deze gunning en dat wij een dergelijke ontwerpopgave voor een gemeente op ons mogen nemen. Niet in de laatste plaats omdat het om het stadhuis van Maassluis gaat; de stad waar tevens onze roots liggen.

Het Werkcafé

Het Werkcafé betreft een multifunctionele ruimte in misschien wel de mooiste plek van het stadhuis, namelijk in de Burgerzaal. In de toekomst kunnen collega’s hier niet alleen lunchen, maar ook moet de ruimte bij gaan dragen aan het ontmoeten. Zo kunnen ambtenaren onderling en met de burgers overleggen, vergaderen, bespreken, workshops verzorgen en volgen en kunnen er speciale gelegenheden worden gefaciliteerd. Wellicht de opening volgend jaar!

Wij van JURY! kijken er ontzettend naar uit om samen met de opdrachtgever en betrokkenen een bijzondere plek te verwezenlijken.