Over JURY!

JURY! is een kreet waarmee architect en stedenbouwkundige Rob Reintjes en de zijnen elkaar steevast attenderen op zaken die om wat voor reden ook lof bij hen oogsten. Met zijn eigen bureau wil hij projecten ontwerpen die in diverse opzichten ook prijzenswaardig zijn. De naam lag daarom bij voorbaat vast.

De visie van JURY!

visie

Als jong bureau voor architectuur en stedenbouw zet JURY! zich in voor sociaal- en economisch vitale gebouwen en omgevingen, die bovendien stimuleren en comfort bieden. Het heeft daarbij respect voor historie en traditie, maar heeft de blik altijd vooruit gericht en maakt vanzelfsprekend ook gebruik van alle voorhanden moderne materialen en technieken. Een passende aansluiting op de gegeven context zorgt voor een sterke verankering en verleent de projecten langdurig bestaansrecht. Duurzaamheid en efficiëntie in termen van bouwtechniek, energieverbruik, onderhoud en gebruiksflexibiliteit zijn eveneens belangrijke aandachtspunten.

JURY! kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waarin het in direct contact met de opdrachtgever een diepgaande zoektocht onderneemt naar diens diverse, soms tegenstrijdige wensen en drijfveren. Vooreerst helpt het bureau deze te definiëren en prioriteren. Aansluitend ontwerpt het verschillende oplossingsmogelijkheden passend bij het beschikbare budget. In nauwe samenspraak komt het vervolgens tot een optimale keuzecombinatie. Zowel ruimtelijk, technisch als in afwerking is het eindresultaat zo iedere meter toegesneden op de gebruiks- en belevingswaarden van de klant.

Ook procedureel biedt JURY! intensieve begeleiding. Het maakt het verloop en de kostenopbouw van het ontwerp- en uitvoeringstraject inzichtelijk, betrekt al in een vroeg stadium de andere benodigde ontwerpers als de constructeur en installatieadviseur en coördineert zowel technisch als esthetisch de inbreng van de verschillende disciplines. Voor een optimaal eindresultaat blijft het bureau ook tijdens de uitvoering liefst steeds nauw betrokken. Het streven is immers iedere keer weer de verwachtingen te overtreffen: JURY!

Team JURY!

Wij zijn JURY! Een team van 4 talentvolle ontwerpers en architecten. Samen delen we naast onze werkplek onze passie voor architectuur en ruimtelijke vraagstukken. Altijd op zoek naar het beste antwoord, maar niet voordat we de echte vraag achterhaald hebben.

De Juryleden

Rob @ JURY!

Rob Reintjes (Maassluis, 1985)

Architect, Stedenbouwkundige, oprichter . email

Rob behaalde in 2011 masters in zowel architectuur als stedenbouw aan de Technische Universiteit Delft. Voor verschillende ondernemingen in de retail ontwierp hij toen al routing- en interieurconcepten; Rob is zo op ieder schaalniveau thuis. Na zijn diplomering maakte hij een vliegende start bij architectenbureau cepezed en werkte hij nadien nog bij verschillende andere gerenommeerde bureaus. Nu leidt Rob het stedenbouwkundig- en architectenbureau JURY! dat hij in 2016 oprichtte en is verantwoordelijk voor alle projecten van het bureau.

Maarten @ JURY!

Maarten Schaap (IJsselstein, 1985)

Bouwkundig ingenieur, BIM-expert . email

Maarten behoudt het overzicht voor alle projecten binnen JURY! vanaf de fase Definitief Ontwerp tot en met oplevering en zorgt voor de afstemming met alle betrokken partijen. Hij is expert in het bedenken van passende technische oplossingen overeenkomend met de ambities waar JURY! voor staat!

Frank @ JURY!

Frank van Vliet (Henkdrik-Ido-Ambacht, 1995)

Architect . email

Frank is een onbevangen, jonge, maar vooral rijzende ster die onlangs met succes zijn beroepservaringsperiode heeft afgerond, sindsdien staat hij ingeschreven als architect in het architectenregister. Tijdens zijn studie versterkte hij ons team al een dag in de week en na zijn afstuderen ging hij fulltime aan de slag voor JURY!. Hij bekijkt de wereld in zijn vrije tijd graag door de lens van zijn camera. Zijn houding, behulpzaamheid, bereidheid en de manier waarop hij met ons vak bezig is geeft een welkome dynamiek in het team!

Storm@ JURY!

Storm Lageveen (Rotterdam, 1998)

Ontwerper. email

Storm is een beginnend ontwerper met een affiniteit voor alles wat met kunst te maken heeft. Een passie die zich binnen de architectuur vertaald naar een sterke drang om een totaalconcept neer te zetten. Eén waar architectuur en interieur als een samenhangend geheel worden ontworpen en gerealiseerd. Al tijdens zijn studietijd heeft Storm ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Daarnaast heeft hij in deze periode met zijn eigen visualisatiebureau unieke ervaring opgedaan in de wereld van architectuur en ondernemen. Hetgeen hij sinds het afronden van zijn master architectuur aan de Technische Universiteit Delft toepast binnen de diverse opgaven van JURY!


Persoonlijke benadering

JURY! kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waarin het in direct contact met de opdrachtgever een diepgaande zoektocht onderneemt naar diens diverse, soms tegenstrijdige wensen en drijfveren.

Ambitieuze doorzetters

De lat ligt bij ons altijd hoog. Wij streven naar perfectie in het ontwerp en een gebouw dat past bij de wensen van onze opdrachtgever en toekomstige bewoners.

Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share